Bejelentés


KAPCSOLATAI ARANYAT ÉRNEK! ÜZLETI SIKEREI A KAPCSOLATAIN MÚLNAK!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ifj. Till György vagyok, üzlettársammal közösen vállalkozásfejlesztéssel foglalkozunk.


Abban segítünk a hazai kisvállalkozóknak, hogy önerőből, lehetőleg külső források és hitelek bevonása nélkül tudjanak létezni. Hogy ki tudják termelni azt a profitot és nyereséget ami a gördülékeny napi szintű fennmaradásukhoz és a fejlődésükhöz szükséges.


Ennek érdekében nyílt tájékoztatót tartunk az irodánkban, melynek keretében olyan stratégiát, olyan gazdasági trendeket és üzleti szisztémát mutatunk a részt vevőknek, melynek alkalmazásával a kisvállalkozók önerőből, külső tőke és hitelek bevonása nélkül tudnak működni és létezni, és függetleníthetik magukat a pénzügyi szféra mindenkori helyzetétől.


 
A tájékoztató témája


Ez az üzleti modell és szisztéma tette lehetővé számunkra és jó néhány üzleti partnerünk számára, hogy mi magunk is már így létezünk és működünk: a gazdasági recesszió ellenére a mi vállalkozásainkat nem érinti a visszaesés, az elmúlt esztendő azonos hónapjaihoz képest szeptemberben-októberben- és novemberben (ekkor robbant ki és gyűrűzött be a gazdaságba a válság) egyaránt átlag +20 %-os növekedési ütemet realizáltunk, csakúgy, mint az azt megelőző hónapokban. Kiemelendő, hogy mind a mi, mind a partnereink ügyfélköre a magyarországi jövedelmi és vagyoni helyzetet és arányokat tükrözi, vagyis az alsó-, a közép- és a felsőréteg aránya hozzávetőleg megegyezik a bármely vállalkozás vagy cég ügyfélkörében megfigyelhető arányokkal.


Megtanultuk a leghatékonyabban és a legeredményesebben hasznosítani a kapcsolatrendszerünket. Üzleti sikereinket ennek köszönhetjük. Megtanultuk, hogy a legnagyobb tőkét egy vállalkozó számára -legyen az akár mikro-, kicsi-, közepes- vagy nagyválalkozó, a kapcsoltrendszere jelenti. A gazdaság mindenkori helyzetétől függetlenül minden vállalkozó kizárólagos felelőssége, hogyan menedzseli a kapcsolatait, hogyan hasznosítja azokat a vállalkozása érdekében.


Ha jól használjuk fel a kapcsolatainkat, akkor azok révén minden a rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van: ha pénz kell, akkor pénz, ha információ kell, akkor információ, ha személyes segítségnyújtás kell, akkor az, ha további kapcsolatok, akkor az is... Ha viszont rosszul használjuk a kapcsolatrendszerünket, ha nem nézzük meg a benne rejlő lehetőségeket és nem élünk azokkal, akkor a világ összes pénze sem fog minket sikeressé tenni: vállalkozásunk egy időzített bomba lesz, ami csak idő kérdése, hogy mikor robban fel és hullik szét.


Elképzelhető az is, hogy vállalkozásunk eddigi profilja mellett vagy helyett új területek felé is nyitnunk kell. Mernünk kell változtatni, ha arra van szükség. Ha az eddigi profilunk nem rendelkezik akkora potenciállal, mint azt szeretnénk, ráadásul a kapcsolatrendszerünket is jobban tudnánk hasznosítani egy új területen, akkor érdemes meghozni a döntést, és nyitni az új felé, vagy akár váltani. Természetesen a kapcsolataink magas szintű ismerete és hatékony menedzselése elengedhetetlen ehhez.


Fontos érdeme az általunk alkalmazott szisztémának és a kapcsolataink erősségét tükrözi, hogy a hazai üzleti és gazdasági élet elitjébe tartozó szakemberekkel és üzletemberekkel dolgozunk együtt.


Célunk egy olyan hazai vállalkozói csoport létrehozása, ahol az egyes vállalkozók információval, szakmai és személyes segítségnyújtással kölcsönösen segítik egymás vállalkozását. 
Kiket várunk a tájékoztatónkra?


Elsősorban azokat a vállalkozókat és szakembereket, akik szívesen lennének egy olyan vállalkozói csoport résztvevői és akár vezetői, amely egymás kölcsönös segítésén és támogatásán alapul. Akik fontosnak érzik, hogy a hazai vállalkozók és vállalkozások ne egymás konkurensei, hanem egymás partnerei és támogatói legyenek. Ugyanis erre sohasem volt olyan nagy szükség, mint napjainkban.


Szívesen látjuk tájékoztatónkon:


- a civil vállalkozói szervezetek és vállalkozói szövetségek vezetőit,


- a kisvállalkozókat,


- az üzletembereket.


A tájékoztató időpontja és helye:


December 19. (Péntek) 14.00-15.00


Budapest, VI. Izabella u. 77., 48-as kapucsengő


 


Mivel egyszerre 30 résztvevőt tudunk fogadni, kérjük Önöket, hogy a JELENTKEZÉS menüpontban jelezzék részvételi szándékukat a tájékoztatóra, hogy tudjuk, hány főre számítsunk. Az érdeklődőket telefonon visszahívjuk, részvételi szándékuk megerősítése céljából.


A résztvevők számára jelentkezésük megerősítésének sorrendjében foglaljuk le a helyeket, túljelentkezés esetén az érintetteket az elérhetőségeiken értesítjük és számukra újabb tájékoztatót fogunk tartani, várhatóan január első felében, melynek pontos időpontjáról szintén értesítjük a jelentkezőket.


A tájékoztatón való részvétel INGYENES és nem kötelezi Önöket semmire!


Kattintson rá az oldal tetején bal oldalt lévő JELENTKEZÉS menüpontra!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!